Varen met een anker uit kost geld

Het samen delen van de bonnetjes die de denk en pvv medewerkers gaan indienen voor hun oeverloos gebrabbel met een hapje en een drankje over een sprookje, niet over bruggen, pensioenen, studiefinanciering, de zorg en andere elementaire zaken die we als bv Nederland  voor elkaar moeten krijgen, nee want als je  dat op één A4  kalkt dan geloof ik je niet als hoogste bestuurder in een land, dan ben je gewoon aan het meerijden, leegzuigen, profiteren en is het zonde geld en tijd.

Mijn angst is dat we gaan betalen voor minimaal 19 mannen en vrouwen van een meeuwenclub en 3 denkende mannen (vrouwen 2e rang ) die niets beters kunnen dan progressief en constructieve plannen te bagatelliseren met prietpraat  ervoor gaan zorgen dat we onnodig lang moeten debatteren met een efficiëntie van een schip wat met het anker uit doorvaart, voor deze werkwijze , daar krijg je bij de gemiddelde supermarkt als vakkenvuller gelijk de zak voor.

Dus in een blauw stoeltje zitten levert al gauw € 7705,27 bruto per maand op !! en dat dus maal 22 voor een club mensen die het alleen over een sprookje willen hebben en of je dat nou wel of niet mag lezen en voordragen en net doen als wat er in dat sprookje staat, letterlijk of niet, ik zou daar niet zo´n moeite mee hebben als deze club mensen in de toekomst eens echt gaan bewijzen, uitleggen, verklaren, toelichten wat hun visie is op alle zaken die er toe doen voor Nederland zijn inwoners en bezoekers.

want zeg nou zelf voor € 7705,27 bruto per maand mag je toch wel iets verwachten aan productiviteit meer dan alleen maar een bierviltje met daarop wat puntjes enz enz.

Maandelijkse vergoeding

‘Gewone’ Tweede Kamerleden

De basisvergoeding voor Tweede Kamerleden wordt ‘schadeloosstelling’ genoemd. De schadeloosstelling van ‘gewone’ Tweede Kamerleden komt overeen met € 7705,27 bruto per maand sinds 1 januari 2017. Daarnaast krijgen Tweede Kamerleden 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3 procent conform de regeling voor rijksambtenaren.

bron https://www.parlement.com

 

Advertenties

Over zoeab

Werktuigkundige energiebedrijf Academisch medisch Centrum Amsterdam, houd van:@zulemagvg, maiza, eten, vrouwen met BIL, reizen, lachen, vrede, en mosselen
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s